Voedings coaching

Home

Voedings coaching

Voedings coaching

Een gezonde eter leeft beter.

Stop met diëten en ga gezonder eten en leven.

 

Wil je afvallen, beter presteren op je werk, meer halen uit sportieve prestaties of gewoon meer energie voor dagelijkse dingen? Dan is een voedingscoach wellicht iets voor jou! Op onze locatie zijn ervaren voeding- en gewichtscoaches aanwezig.

Behalve ruime ervaring met het geven  van algemene voedingsadviezen gericht op afslanken en gezonder  worden hebben wij ook nog enkele specialisaties binnen ons bedrijf.Zo hebben wij ruime ervaring met het verbeteren van prestaties bij (professionele) sporters. Hebben wij veel kennis en ervaring met het begeleiden en coachen van mensen uit andere culturen en met andere religies. En hebben wij speciale eet- , beweeg- en coachingsprogramma’s afgestemd op deze doelgroep.

Ook hebben wij een speciaal eet- en beweegprogramma helemaal gemaakt en toegespitst op kinderen.

 

WIL JE WETEN WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?

MAAK GRATIS EEN AFSPRAAK EN WE ZETTEN JOUW COACHINGSTRAJECT

VRIJBLIJVEND UITEEN.

 

Coaching

Al onze begeleidingstrajecten om mensen zich  gezonder en fitter te laten voelen draaien om coaching. Diëten werken niet, of even. Afvallen gaat om een verandering van leefstijl en mindset. Een leefstijlverandering draait vooral om hoe jij je voelt. En richt zich op een blijvende verandering in jouw relatie met voedsel, eten en bewegen. Wij zijn er om jou te coachen tijdens alle stappen en stapjes richting deze verandering. Coaching is erop gericht het beste uit mensen te halen!

 Onze coaches willen graag met jou aan de slag. Om jou te leren jezelf te helpen en jezelf te sturen. Bij alle veranderingen in je dagelijkse doen waarop jij vastloopt, je in oude patronen vervalt of je moeite hebt (negatieve) cirkels te doorbreken. Onze coaches motiveren en adviseren en geven je ondersteuning waar en wanneer nodig.

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Wat is uw naam?
En waarmee kan ik u helpen?