Umulkheyr Hassan

Mijn naam is Umulkheyr Hassan. Maar je mag me ook Umie noemen😉

Op donderdagavond zie je mij sinds kort bij Ladies Only Tilburg als trainster.

Ik studeer momenteel Social Work aan de hogeschool Inholland in Rotterdam.  Sporten is altijd een hobby van mij geweest en was vanaf jongs af aan, samen met mijn vrienden altijd buiten te vinden met een bal. Destijds had ik geen specifieke voorkeur voor een bepaalde sport zolang we maar gingen bewegen, was mijn motto.

Door de jaren heen merkte ik dat ik snel wat kilo’s aankwam. Dit kwam niet alleen door mijn leeftijdsverandering, maar vooral door de combinatie van minder bewegen en ongezond eten. Ik heb toen een punt bereikt waarin ik dit graag wilden veranderen. Ik wilde gezonder eten, meer bewegen en op die manier de kilo’s weer kwijtraken. Het belangrijkste voor mij is, net zoals vroeger om mijn gezonde levensstijl weer op te pakken!

Via mijn schoonzus hoorde ik dat er in Tilburg Noord een sportvoorziening was voor alleen vrouwen, genaamd Ladies Only. Dit zou een vertrouwde omgeving zijn voor en door vrouwen. Ik ben toen ook geïnformeerd door mijn vriendin dat er ook een mogelijkheid was om naast het sporten ook een begeleidster te worden. Deze kans wilde ik niet laten liggen! Het begeleiden geeft mij de kans om vrouwen die met soortgelijke uitdagingen zitten te helpen. Tevens is dit ook een motivatie om mijzelf op mijn gezonde leefstijl op te pakken.

Ik zal jullie voortaan op de donderdagavond begeleiden bij de wartecabines en de infraroodtrainingen. Mocht je mij zien rondlopen, aarzel niet om hulp te vragen of om gewoon een gezellig praatje met mij te maken.

Sportieve groet,

Umie

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Wat is uw naam?
En waarmee kan ik u helpen?