TMF Warmtecabine

Home

TFM Warmtecabine

TFM Warmtecabine

TMF WARMTECABINE

Sporten in Warmtecabines: Ladies Only is in Tilburg de goedkoopste aanbieder van een Onbeperkt Abonnement met gebruik van de warmtecabines!

Wat is trainen in de TMF warmtecabine en wat zijn de voordelen :

In de TMF warmtecabine voer je liggend doelgerichte en medisch verantwoorde sportoefeningen uit. Het programma is uiteraard precies op je afgestemd, rekening houdend met de plaatsen die slanker moeten worden, je conditie en je gezondheid. Door het sporten in warmte word je vetweefsel omgezet in een klein laagje spierweefsel zodat je snel aan je kleding kunt merken dat het losser gaat zitten. Door de warmte in de cabine bereik je de gewenste omtrek-afname, wordt spierpijn voorkomen, verbetert je doorbloeding en wordt de afbraak van vet-reserves sneller geactiveerd.

De TMF Warmtecabine is bij uitstek ook geschikt voor mensen met gewrichts- en reuma-klachten.

Als je plaatselijk wil afvallen of je lichaam wil verstevigen kun je kiezen voor de warmtecabine. In deze cabine is een constante temperatuur van ongeveer 37 ° C. Je volgt liggend verschillende oefeningen en je hoofd blijft daarbij buiten de cabine. Er zijn oefeningen die je op je rug, buik of zij uit moet voeren. Door de aangename temperatuur heb je minder geen last van spierpijn. Gemiddeld voer je gedurende 30 minuten oefeningen uit in de cabine, door de verhoogde temperatuur staat dit gelijk aan ruim een uur fitnesstraining, makkelijk dus als je weinig tijd hebt.

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om gewoon te sporten; Je hoeft je niet af te vallen. Veel klanten van ons kiezen er voor om na beëindiging van hun kuur te blijven sporten in de warmtecabine om hun lichamelijke conditie en de spieren op peil te houden. Dit komt mede doordat onze cliënten de grote voordelen inzien van de persoonlijke begeleiding die wij kunnen bieden in combinatie met de voordelen van het sporten in warmte.

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Wat is uw naam?
En waarmee kan ik u helpen?