Sara van Grunsven

Ik ben Sara van Grunsven, 24 jaar en sinds kort werkzaam als Fitness trainster bij Ladies Only Tilburg op vrijdagavond en donderdagochtend. Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Sporten zat er bij mij van jongs af aan al in. Begonnen met hockey en judo en zes jaar geleden de overstap gemaakt naar het hardlopen.

Daar heb ik mijn draai gevonden en in mijn vrije tijd ben ik daar veel mee bezig. Ik beoefen de sport zeven dagen in de week. Zowel trainingen als wedstrijden. Dat klinkt behoorlijk veel! Maar het is gaaf om doelen te hebben waar je naartoe werkt en kan nastreven tijdens wedstrijden.

Van sporten heb ik altijd veel kunnen/mogen genieten. Echter een paar jaar geleden ben ik gaan inzien dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Hierbij vind ik vind het erg belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet kunnen krijgen om te sporten. Niet alleen om fit te blijven en/of worden maar ook om contacten op te doen en om energie kwijt te kunnen. Daarom vind ik het leuk om andere mensen bij een sportschool hierbij te begeleiden.
Mijn motivatie die ik voor het hardlopen heb zou ik graag willen overbrengen bij de dames van Ladies Only Tilburg. Zodat zij ook plezier en motivatie in het sporten gaan vinden!

Vrijdagavond en donderdagochtend zal ik jullie bij de fitness en smallgroup trainingen gaan begeleiden. Mocht je mij zien rondlopen en heb je een vraag?! Twijfel dan niet om mij om hulp te vragen of om gewoon gezellig te kletsen. Ik vind het namelijk leuk om jullie beter te leren kennen!

Sportieve groet,

Sara

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Wat is uw naam?
En waarmee kan ik u helpen?