Indiase kip-curry madras

AuteurHeidyMoeilijkheidBeginner

Yields1 Serving
Prep Time10 minsKooktijd20 minsTotal Time30 mins
 150 g Kipfilet
 1 Bloemkool
 1 Paprika
 1 Ui
 2 Tomaten
 100 ml Kokosmelk
 Madras curry-pasta
 60 g Zilvervliesrijst (gekookt)
1

Kook de rijst. Snijd de groenten in stukken en bak als eerst de ui en de kip in een grote hapjespan. Voeg daarna de groenten toe en bak die voor 5 minuten mee op hoog vuur. De curry pasta mag toegevoegd worden en wanneer deze goed is uitgesmeerd en verspreid over alle groentes en de kip wordt de kokosmelk toegevoegd. Zet het vuur lager en laat de curry voor 15 minuten sudderen in de pan met een deksel erop.

Ingredients

 150 g Kipfilet
 1 Bloemkool
 1 Paprika
 1 Ui
 2 Tomaten
 100 ml Kokosmelk
 Madras curry-pasta
 60 g Zilvervliesrijst (gekookt)

Instructies

1

Kook de rijst. Snijd de groenten in stukken en bak als eerst de ui en de kip in een grote hapjespan. Voeg daarna de groenten toe en bak die voor 5 minuten mee op hoog vuur. De curry pasta mag toegevoegd worden en wanneer deze goed is uitgesmeerd en verspreid over alle groentes en de kip wordt de kokosmelk toegevoegd. Zet het vuur lager en laat de curry voor 15 minuten sudderen in de pan met een deksel erop.

Indiase kip-curry madras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
LinkedIn
Instagram
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Wat is uw naam?
En waarmee kan ik u helpen?