Online Coaching

Gezond eten is juist nu in deze tijd van het Corona virus ontzettend belangrijk. Houd je weerstand op peil!! Eet dagelijks 300-500 gram groenten en zeker ook 1 stuks fruit. Zorg dus voor goede koolhydraten. Maar zeker ook dat je voldoende eiwitten eet per dag. Drink voldoende water. Zorg voor variatie.

Makkelijk gezegd maar moeilijker gedaan? Kun jij hierbij wel wat hulp gebruiken? Maar kun of wil je je nu thuis niet weg? En heb je wel juist nu wat meer tijd om je op je gezondheid en een gezonde leefstijl te richten? Neem dan nu die tijd voor jezelf en je eigen gezondheid en plan een 1 op 1 online afspraak voor een videocall via Zoom. Klinkt misschien ingewikkeld maar dat is het zeker niet. In een gratis intake leg ik je graag alle mogelijkheden van verdere (online) begeleiding uit. In veel gevallen wordt voedingscoaching bij een aanvullende zorgverzekering (gedeeltelijk) vergoed. Ook dat kunnen we samen bespreken.

Interesse?
Stuur een mail met telefoon nummer naar info@ladiesonlytilburg.nl of een Whatsapp bericht naar 0648158585 om de afspraak te plannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Wat is uw naam?
En waarmee kan ik u helpen?