Nieuwtjes, recepten en weetjes

Home

Nieuwtjes, recepten en weetjes!

RIVM Richtlijnen

juli 23, 2020

x

Sinds 2 juni zijn wij gelukkig weer open Uiteraard met de nodige aanpassingen om te voldoen aan alle RIVM richtlijnen. Daarvoor namen we een filmpje op voor onze klanten om jullie voor je eerste training of voedingsconsult te laten zien wat er veranderd is.

READ MORE

Online Coaching

mei 4, 2020

x

Gezond eten is juist nu in deze tijd van het Corona virus ontzettend belangrijk. Houd je weerstand op peil!! Eet dagelijks 300-500 gram groenten en zeker ook 1 stuks fruit. Zorg dus voor goede koolhydraten. Maar zeker ook dat je voldoende eiwitten eet per dag. Drink voldoende water. Zorg voor variatie.

READ MORE

Online Ramadan Coaching

april 29, 2020

x

Voor ons moslims is de mooie maand Ramadan gestart. Gezien de huidige situatie in Nederland is het natuurlijk ontzettend belangrijk je nu qua gezondheid goed voor te bereiden op een gezonde Ramadan.

READ MORE

Emotie eten

maart 6, 2020

x

Eten is een essentieel onderdeel van het leven. Denk aan een lekkere maaltijd of aan een snack omdat je trek hebt. Het is een basisbehoefte en om die reden zie je het overal om je heen. Je wordt er overal mee geconfronteerd, in een supermarkt, een festival of zelfs bij een kiosk als je wacht […]

READ MORE
Facebook
LinkedIn
Instagram
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Wat is uw naam?
En waarmee kan ik u helpen?