Nadia

Home

Nadia Lahraoui

Nadia Lahraoui

Mijn naam is Nadia Lahraoui. Ik ben 35 jaar.
Mijn gezin bestaat uit, 3 kinderen en mijn partner. Ik kom zelf uit een Marokkaans gezin.
Zelf ben ik na mijn 3e bevalling veel kilo’s aangekomen. In die tijd was ik sinds 2.5 jaar thuis om voor mijn kinderen te zorgen. Op  een gegeven moment had ik geen energie meer en paste de ik niet meer in mijn kleding en kwam ik na een shopdag altijd chagrijnig thuis.
Hiervoor heb als trainster voor groepsles gewerkt vol met energie, Ik wilde dit graag terug, maar dat ging helaas niet door alleen weer te sporten.
Ik kwam tijdens het sporten Heidy tegen die mij had uitgenodigd om bij haar langs te komen voor een voeding consult.
Ik ben toen met twijfel gegaan. Maar heel snel merkte ik dat mijn energie beter was en veel kilo’s geleidelijk kwijt was zonder dieet, maar gewoon door gezonde producten te gaan eten.
Heidy heeft mij toen gevraagd om weer groepsles te gaan geven. Ik heb door een gezonde leefstijl mezelf weer helemaal terug gevonden.

En ben toen ook gestart met de opleiding aan de AALO tot Total Body Shape instructeur.

Ik heb de afgelopen jaren voor SolidHealth vele Ladies Only groepslessen gegeven en infrarood- en warmtecabinetraining aan heel veel leuke dames.
Door mijn eigen ervaring heb ik besloten de opleiding tot voeding coach, gewichtsconsulent te gaan volgen, om via deze weg meer mensen te kunnen helpen naar gezonde leefstijl.
Ik rond in januari 2018 mijn opleiding officieel af. Ik heb de afgelopen periode als stagiaire voor mijn opleiding al verschillende klanten mogen begeleiden met mooie resultaten.

En al veel positieve reacties tot nu toe gehad. Dat zorgt ervoor dat ik zeker weet dat ik dit als (multicultureel) voeding coach wil werken voor Ladies Only Tilburg.
GEEN POESPAS DUS: MAAR GEWOON GEZONDE LEEFSTIJL.
Gezonde verse voeding en bewegen!!!
Wil je graag naar je ideale gewicht en weer heel veel energie.
Grijp je kans en wacht niet langer.

 

Zie u dan. Gezonde groet, Nadia

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Wat is uw naam?
En waarmee kan ik u helpen?