Heidy

Home

Heidy

Heidy

Ladies Only Tilburg: Heart for Health, Shape & lifestyle

Een vertrouwde gezellige en veilige omgeving waar vrouwen zichzelf kunnen versterken op het gebied van gezondheid, beweging en leefstijl.

 

Waarom Ladies Only Tilburg?

Omdat ik iedere vrouw een gezond, fit, energiek en slank lichaam gun!

In 2012 heb ik mijn hart gevolgd en mezelf omgeschoold tot (multicultureel) voedingscoach. Ik heb vanaf mijn elfde jaar te maken gehad met overgewicht en alle diëten gevolgd die voorbijkwamen. Het Jojo-effect is mij volledig bekend.

In 2012 kwam ik bij mijn oud compagnon en voedingscoach van Solidhealth Nancy von Ranzow-Teurlings terecht en leerde en ervaarde zelf wat gezonde voeding en beweging voor mij deed. In korte tijd was ik mijn buikklachten kwijt, ik viel af en liep over van de energie. Ik wilde deze ervaring en dit gevoel graag delen met anderen zodat ook zij dit zelf konden ervaren.

En al voordat ik aan mijn opleiding tot voedingscoach begon wist ik precies op welke groep ik mij speciaal wilde gaan richten. Namelijk vrouwen met een andere culturele achtergrond, “allochtone” vrouwen, wereld vrouwen, islamitische vrouwen.

Ik ben zelf Moslim en inmiddels meer als 30 jaar getrouwd met mijn Marokkaanse man. In mijn schoonfamilie en omgeving zag ik veel overgewicht en diabetes. Maar voor hen was geen passende begeleiding te vinden op het gebied van voeding coaching en beweging. Ik ben me daarom direct gaan specialiseren in “multiculturele” voedingsbegeleiding. En ben vanuit mijn vorige bedrijf Solidhealth ook sporten alleen voor en door vrouwen; Ladies Only sporten gaan organiseren.

In mijn nieuwe bedrijf Ladies Only Tilburg: Heart for Health Shape & lifestyle wil ik de wereld vrouw nog meer centraal zetten. En wil ik mogelijkheden creëren op het gebied van gezondheid, beweging, leefstijl en natuurlijk ook gezelligheid die elders nog niet geboden worden.

Ik hoop InshAllah, dat Ladies Only Tilburg in de toekomst nog meer vrouwen mag en zal bereiken die samen met mijn Geweldige team en mij op allerlei vlakken will en werken aan de beste versie van zichzelf

Gezonde, Sportieve en Hartelijke groet

Heidy Chahid van den Dungen

 

heidy@ladiesonlytilburg.nl

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Wat is uw naam?
En waarmee kan ik u helpen?